BOLIGSTYLING


HVORFOR BOLIGSTYLING

Et godt førsteinntrykk er helt avgjørende for bud og salg, og kan føre til at boligen blir solgt til en høyere pris enn forventet. De fleste meglere velger i dag å bruke boligstyling for at boligen skal vise seg fra sin beste side og stikke seg ut i et stort boligmarked. Våre boligstylister har stort fokus på at boligen din skiller seg ut i dette markedet som igjen gjør fotografen sin jobb lettere slik at bildene tar seg godt ut i prospektet, sosiale medier og annonsen.

Dette vil gjøre salgsprosessen enklere for alle parter.

HVORFOR VELGE STYLE DIN BOLIG

Style Din Bolig har lang erfaring med boligstyling, vi er godt kjent med boligmarkedet og vet hva som skal til for at deres bolig skal bli synlig og fremstå best mulig til foto og salg. Vi har et stort lager og kan tilby det meste innenfor interiør. Style Din Bolig har nok kapasitet til å style en ca 30 boliger som kan stå ute samtidig. Style Din bolig styler også for store utbyggere i Bergen og omegn ,vi har stort utvalg av eksklusive møbler også til de dyrere boligene. Vi styler boliger i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse interiøret etter boligens behov.

PROSESSEN

Style Din Bolig vil komme til deg etter avtale. Vi vil foreta en gratis befaring av deres bolig, etter dette vil det bli sendt ut et pristilbud.

Ved akseptert pristilbud vil vi avtale tid for boligstyling. Vi styler boligen din den dagen foto er avtalt slik at dere har maks utbytte av våre møbler.

Vi delstyler også om ønskelig, vi må da foreta en konsultasjonstime, og vil gå igjennom boligen sammen med deg og blir enige om hva som kan stå og hva som e.v.t skal fjernes. VI vil komme samme dag som fotografen for å supplere med vårt interiør for og gjøre nettopp din bolig mer attraktiv.

A picture speaks a thousand words but a funiture speaks a thousand and one.

Kom gjerne innom vår kontor for en hyggelig prat med oss. Style Din Bolig leverer topp kvalitet og god service.

Ring eller send oss en melding