INTERIØRARKITEKT/
PROSJEKT


Vår interiørarkitekt og interiørdesigner vil hjelpe deg helt fra begynnelsen av planleggingen av din nye bolig. Vi vil lage plantegninger, hjelpe med valg av møbler, belysning, valg av materialer og farger. Vi jobber både med bedrifter og privatkunder - Vi er her for deg.

Interiørarkitekten og interiørdesigneren vil møte deg på vårt kontor der vi går gjennom prosjektet for å kartlegge dine behov, sånn at vi kan komme frem til kostnad og hvilket budsjett du ser for deg for prosjektet. Som kunde vil du kunne komme med dine ønsker og innspill, og være involvert i avgjørelser som tas. Vi følger prosjektet ditt fra begynnelse til slutt.

Vi tilbyr også hjelp til innkjøp og henting av møbler. Vi hjelper deg å løse eventuelle utfordringer ditt hjem eller kontor har å by på. Style Din Bolig har som mål at du som kunde skal sitte igjen med en god og trygg følelse av at du valgte oss.

OPPUSSING

Har du planer om å pusse opp, drømmer du om et nytt kjøkken? Eller trenger rådgivning, innrednings forslag ? Vår flinke interiørarkitekt hjelper deg gjerne med dette. Vi kan også bistå med lettere håndverker tjenester.

Kom innom vårt koselige kontor for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg.

Ring eller send oss en melding