INTERIØRARKITEKT/
PROSJEKT


Våre interiørarkitekter og interiørdesignere hjelper deg med plantegninger, planer for møblering og belysning, og valg av materialer, farger og møbler. Vi jobber både med bedrifter og privatkunder - ingen prosjekter er for små eller for store.

Vi kommer på en befaring hvor vi sammen går gjennom prosjektet for å kartlegge dine behov, før vi kommer frem til kostnad og budsjett for prosjektet. Som kunde vil du kunne komme med dine ønsker og innspill, og være involvert i avgjørelser som tas. Vi følger prosjektet ditt fra begynnelse til slutt, og hjelper deg å løse eventuelle utfordringer ditt hjem eller kontor har å by på. Style Din Bolig vil hele tiden ha som mål at du som kunde skal sitte igjen med en fantastisk følelse. Vi gir oss ikke før du er fornøyd!

Skal du pusse opp eller bygge nytt? Behøver du rådgivning eller innredningsforslag? Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan skape en god følelse og atmosfære i ditt hjem eller på din arbeidsplass - alt tilpasset din smak og ditt behov, for at du skal trives.

Ring eller send oss en melding